mynewspapers.net

Hur man tecknar Original tonåring Gohan

Hur man tecknar Original tonåring Gohan


Teen Gohan är en känd karaktär från TV-serien Dragon Ball Z. Akira Toriyama har en enkel men effektiv ritning stil som kan erkännas i hela branschen mangas och videospel. Utnyttjande av denna ritning stil kan ha du ritning tonåring Gohan i ingen tid.

Instruktioner

• Rita ett enkelt skelett definiera karaktär hållning. Armar, underarmar, ben och lår är cylindrar. Gör områden för axlarna och en låda för bröstet. Bäckenet är också en låda. Händer och fötter är bäst representerade med trianglar. Huvudet är cirkel.

• Rita grundläggande kroppen innan du lägger kläder. Lägga till muskler, öga detaljer, öron och hår i ritningen. Lägga till en triangulär haka och mun till botten av ansikte cirkeln. Teen Gohan ögonen är små mörka cirklar med stora ögonbryn och ingen åtskillnad mellan iris och hornhinnan. Pannan är stor, med ögon och öron dras i nedre delen av ansiktet cirkeln. Frisyr av Teen Gohan är kort och taggiga, nästan som sin far Goku, med den högra sidan är bara vanlig kort hår. Följ de grundläggande former skapade i steg 1 och använda radergummit för att rensa upp ditt arbete. Hänvisa till din referens bild av Teen Gohan.

• Lägga till kläder och andra detaljer på toppen av din figur. Använda radergummit igen för att rensa upp ditt arbete. Teen Gohan bär lila kampsport uniform liknar hans mentor Piccolo, med ett rött armband och en blå skärp.

• Skanna ditt arbete, om du vill, och färga den på datorn.