mynewspapers.net

Hur man tecknar hängande Ballet ShoesDet är något med balettskor som varje liten flicka älskar. Även icke-ballerinas hitta något förtjusande om dessa rosa toe skor. Berömda franska konstnären Edgar Degas är känd för sina målningar som skildrar en värld av balettdansare. Du behöver dock inte vara en världsberömda konstnär Rita balett tofflor. Det är inte så svårt som du tror, och det kan göras med bara några få steg, med en bild av eller en faktisk par balettskor för vägledning.

Instruktioner

Hur man tecknar hängande Ballet Shoes

• Starta genom att rita två former som liknar en limpa italienska bröd (men inte så lång tid, kom ihåg, du ritar skor). Gör en form pekar mot vänster, medan den andra ska peka lite åt höger.

• Nu börja forma den första skon av kvadratur bort spetsen. Lägg vissa detaljer genom att dra linjer mot toppen av skon. Skuggningen skapar utseendet av rynkor och veck på faktiska balettskor.

• Rita i början av bandet som är kopplad till skon. Inte bry dig med ritning över några andra rader. Menyfliksområdet kan du rita direkt över kanten på skon. Se till att dra kanten som ligger på ovansidan av foten, och sedan dra hälen, band och elastiska delar av skon.

• Om du vill ha balett tofflor att visas som om de hängande, rita i menyfliksområdet kommer från sidorna av fartygens befälhavare och skjuter rakt upp. På toppen, rita en båge så att det verkar som om skorna hänger av banden.