mynewspapers.net

Hur man tecknar Graffiti hjärtan

Hur man tecknar Graffiti hjärtan


Medan graffitikonst går ända tillbaka till antiken, det är kanske mest känd som en urban konstform som oftast görs på offentliga platser och anses vara en form av skadegörelse. Graffiti har sedan dess blivit populariserat som en legitim konstform och kan hittas i målningar och teckningar samt som i allmänna inställningar. Graffitikonst tar på många former, men det finns vissa egenskaper som kan hänföras till de flesta någon graffiti konstverk. Skuggning, finns textur, ljusa färger och karikatyr-liknande element ofta i graffiti konstverk, vilket ger konsten dess tydliga kännetecken.

Instruktioner

• Skiss ett grundläggande hjärta först. Ge hjärtat några djupseende genom att föra den övre vänstra sidan av ditt hjärta upp högre än resten av bilden, vilket det i förgrunden och bildar grunden du vill lägga till dimensionen. Koppla av din hand när du ritar första hjärtat, att raderna i en bred båge för att skapa en fetare hjärta. Titta på färdiga första skissen så att ena sidan av hjärtat visas större sedan den andra.

• Färg i några ljus penna linjer i 45 graders vinkel. Var noga med att variera trycket penna spets på papper. Detta ger dig lager av ljusa och mörka färg, och det kommer att skapa en textural foundation för att stödja den slutliga färgen. I detta skede kan det finnas vissa vit av papper visar genom. Gör den slutliga färgen på samma sätt, i 45 graders vinkel, men Använd hårt tryck och färg över hela hjärtat, se till att inga vita spelningar genom. Använda en mörkare röd för denna färga fas än du använde för foundation.

• Rita hjärtat igen, börjar ungefär en fjärdedel av en tum från den ursprungliga ritningen. Du kan rita replikera halvan av hjärtat med kontur eller beskriva hela hjärtat. Färg utrymmet mellan det ursprungliga hjärtat och dispositionen i svart eller mycket mörkt rött. Det bör finnas en mörk kontrast här att ge din höra en 3D edge. Detta är en teknik som ofta finns i graffiti bokstäver.