mynewspapers.net

Hur man tecknar frukost livsmedelFrukost livsmedel dras ofta för att skapa en berättelse med människor i ett konstverk. Frukostmat skisser kan införlivas i komiska remsor, duk skisser, eller ens bara i doodles på en scratch papper. Det bästa sättet att lära sig att dra frukost livsmedel är att använda tillgänglig ClipArt som visual eller spårning guide. Du kan slå upp någon typ av frukostmat du kan tänka dig, och du kan använda den som en guide för att skapa din egen frukost mat ritning.

Instruktioner

• Använd en bild eller ClipArt-objektet som en guide för att titta på en mängd olika frukost mat ritningar (se resurser). Plocka ut de livsmedel som du vill rita, och leta efter olika typer av bilder eller bilder som ger dig olika kontaktpunkter på livsmedel. Plocka ut några livsmedel att öva med, såsom ett stekt ägg och en bit av smörade toast.

• Rita frukost livsmedel genom att spåra dem från profilen eller foton, eller genom att använda bilder och foton som en guide för en freehand skiss. Rita ett stekt ägg genom att skissa en långsträckt och ofullkomlig vit cirkel, med en liten och gul cirkel i centrum för att skapa en äggula. Rita en smörad bit toast med att skissa en brun rektangel med en liten gul torget utanför centrum att skapa en liten bit smör.

• Fyll i dina skisser med någon skuggning eller färger som gör att de känner mer realistisk eller riktigt effekten du vill skapa. När du har utövat med tvådimensionell guider, kan du så småningom försöka skissa stilleben ritningar med hjälp av riktig frukost livsmedel.