mynewspapers.net

Hur man tecknar döda löv faller bort av ett träd

Hur man tecknar döda löv faller bort av ett träd


Titta bladen graciöst falla ett träd att vila på marken är en av de enkla nöjen som naturen ger. Bladen flytta och sluta i harmoni med sin omgivning. Försöka återskapa denna process via ritning är ett anmärkningsvärt arbete. Det är också en relativt avancerad ritning aktivitet och en värdig utmaning för tecknare, eftersom det kräver du att skildra objekt under flygning. Dock förbereder dra döda löv faller av ett träd dig för mer komplex i-motion skisser, som djur och människor som gick.

Instruktioner

• Skiss en grov skiss av trädstammen. Se till att representera de nedersta raderna i trädet sluttar in i jorden.

• Lägga till enkla rader av grenarna skjuter ut och upp och runt stammen av detta träd. Fortsätta att lägga till grenar tills du är nöjd med ditt träd.

• Skugga med din penna mellan alla grenar. Detta hindrar dig från att behöva rita varje enda enskilda blad. Skugga i dispositionen av bladen runt trädet, skapa tydliga kantning, contour och textur.

• Rita konturerna av de fallande löv: Rita två lös gaffel former inom skalan av trädet. Rama in varje gaffel form med en böjd linje.

• Rita runt varje böjd linje eller gaffel löv formen på ditt val. Lägg till stjälkar genom att rita enkla linjer från botten av varje blad. Kurvan stjälkar något uppåt som om ritningen blad i flykt, böljande upp från styrkan av vinden.

• Rita detaljer som venerna fördelning inom bladen, ansluter sig till kanterna på bladet. Om du vill kan du skugga bladen med pennor i olika färger som brons, bränd rött och brunt.