mynewspapers.net

Hur man tecknar Anime Maid kläderDen maid kostym är en populär trop i många anime serier och manga romaner. Tecken hamnar ofta i situationer där de måste klä sig i kostym eller tillhandahålla Städtjänster och don en söt maid outfit. Kläder varierar i hur avslöjande eller blygsamma de är, men alla kläder omfattar samma grundläggande form och delar. För hjälp dra en outfit, titta på tidigare exempel på anime pigor. Försök att kopiera Exempelritningarna innan du försöker med en unik karaktär,

Instruktioner

• Rita formen på den kvinnliga karaktärs huvud. I de flesta fall huvudet ser ut en cirkel med en liten punkt i botten för en haka. Rita ögon mitt i ansiktet. Ögonen ska vara längre än de är breda och ska vara stora jämfört med mänskliga ögon. Rita en liten "U" för munnen. Munnen bör vara halvvägs mellan ögon och hakan.

• Lägg till skissera av kroppen i huvudet. Starta genom att rita halsen ca 1/4 storleken på huvudet. Lägga till en överkropp och ben, med bålen flyttas inåt i midjan. Typiskt, bålen är om två huvud längder, höfterna är om ett huvud längder och benen utgör en annan två till tre huvud längder, beroende på Tecknets höjd.

• Rita puffiga axlarna av maid kostymer. Dessa axlar är runda och bör täcka axlarna av din karaktär.

• Lägg till en kjol till maid kostym. De flesta anime maid kostymer använder en mycket kort kjol som faller under karaktärens skinkorna. Rita konturerna av kjolen; Det bör blossa något. Lägga till spets i botten av kjolen genom att rita en vågformad linje parallell till slutet av kjolen.

• Rita förklädet av maid kostym. Börja med att rita en två parallella linjer bredvid varje svullna axel. Dra en böjd, vinkelrät linje för att ansluta dessa band på toppen av karaktärens bröst. Tillbaka till raderna i remmen och dra linjer ner klänningen. Blossa förklädet i midjan och avsluta det strax ovanför kanten av maid outfit.

• Lägga till skor i karaktären. Många anime pigor ha Mary Jane skor. Dessa skor är platt och har en rem där foten möter till vänster. Lägg till strumpor, om så önskas. Strumpor kan nå knän, anklar eller strax under kjolen. Du kanske vill lägga till volanger i strumporna.

• Rita ärmarna. Outfit kan vara ärmlös, har korta ärmar eller har långa ärmar. I ändarna av ärmarna, lägga till volanger genom att rita en vågformad linje parallell till ändarna.

• Ge din karaktär en anime hår stil. Du kan rita hår som träffar axlarna, midjan långt hår som går i alla riktningar, en hästsvans eller stora flätor.

• Lägg till naturliga veck till outfit genom att rita en ljus linje i området kjol. Linjerna ska vara vertikala. Lägg till några andra önskan detaljer, såsom rosetter i håret eller armband.