mynewspapers.net

Hur man tar isär ett dörrhandtag med tryckknapp lås

Hur man tar isär ett dörrhandtag med tryckknapp lås


Dörrknoppar kan vara jobbigt, särskilt när låset inte fungerar korrekt. Många har haft erfarenhet av att sitta fast i ett badrum eller annat utrymme med en envis knopp, eller att inte kunna låsa vredet och skydda din personliga integritet. Ta ett dörrhandtag isär kan verka lite skrämmande, men det är egentligen ganska enkel. Ta den felande knoppen isär och ge den kan lite välbehövlig smörjmedel vara bara biljetten till en ratt som gör att du kan göra vad du behöver göra.

Instruktioner

• Placera spetsen på skruvmejsel bladet i skruvhuvudet i knopp anfallare plattan ligger i kanten på din dörr. Vrida motsols för att lossa och ta bort skruven. Upprepa proceduren med den andra skruven. Placera de två små skruvarna på en bit tejp att förhindra att förlora dem.

• Ta bort skruvarna i knopp plattan nästa. Ställ in skruvmejseln spets in i huvudet på skruven. Ta ett fast grepp på handtaget av skruvmejseln och applicera lätt tryck vrida skruven moturs för att lossa och ta bort den. Upprepa med den andra skruven. Dessa skruvar är långa, så det tar flera vänder. När skruvarna är lös, får det enklare att vrida dem resten av vägen ut med fingrarna. Placera skruvarna på bandet med de första två för förvaring.

• Dra fast med en hand på varje sida av dörren ratten att dra bitarna isär. Upphäva sidan av vredet utan tumme låsa och placera tummen lock knopp på en stabil arbetsyta. Om du arbetar på en yta som du inte vill vara skadad, placera en trasa eller en bit kartong på ytan och ratten ovanpå den.

• Ställ in ratten så att den står på två skruv uttag med knappen tummen upp i luften. Använda en liten hammare för att slå försiktigt tummen knappen. På våren och tummen knappen kommer att falla ner på din arbetsplats. Använda nagellack remover och en gammal tandborste för att rengöra någon olja eller smuts från knappen och insidan av ratten.

• Byt ut knappen genom att vrida vredet upp och ner och släppa den. Tryck på våren på plats så att det sitter i ratten och tryck in den tillbaka tills den fästs bakom dess hållare. Spruta lite pulver grafit på mekanismen, och tryck på knappen in och ut flera gånger. Återmontera vredet i omvänd ordning för demontering. Om vredet vägrar fortfarande att fungera, ersätta den.