mynewspapers.net

Hur man tar hand om tekopp Yorkie valpar

Hur man tar hand om tekopp Yorkie valpar


Yorkshire Terrier, eller Yorkies är som de vanligen kallas, en av de mest populära companionhundar runt om i världen. Meddelanden från regionen Yorkshire i England, Yorkie är ett resultat av parningar mellan olika små terrier raser att producera en liten, skickliga Krysarik för att hjälpa husägare och affärsinnehavare bli deras områden av skadedjur. Yorkies inflytande som en Krysarik så småningom gav vika för dess ökande popularitet som en knähund och kamrat. Yorkie valpar är en fröjd att ta upp och ta hand om, även om deras kortväxta kan innebära problem om inte ordentligt uppfostrad.

Instruktioner

• Schemalägg ett besök med din veterinär undersöka dina valpar. Yorkies, särskilt de tekopp-storlek hundarna, är utsatta för ett antal genetiska förutsättningar som hjärtat blåsljud och hypoglykemi som kan vara livshotande om inte upptäcks tidigt. Din veterinär kommer att ge dina valpar en grundlig examen, vaccinationer och wormer att hålla dem uppdaterade och sjukdomsfria.

• Ställ in en låda för din Yorkie valpar i ett lugnt område i ditt hem. Yorkies kan vara mycket hög uppträdda och lätt upprörd, så Placera lådan i en lugnt låg trafik i ditt hem. Pad lådan med en säng och dina valpar favorit leksak till hålla dem glada och lugna medan vila i lådan.

• Mata dina valpar på ett regelbundet schema. Yorkie valpar har mycket känsligt tarmsystem, en strikt utfodring regim. Mata din hundvalp en hög kvalitet kibble med minimala mängder av kött-och benmjöl och korn, och alltid ge tillgång till rent vatten för att förhindra uttorkning.

• Ta din Yorkie valpar utanför till potta regelbundet. Många små raser, inklusive Yorkies, kan vara svårt att housebreak om man inte ögonen vaksamt. Hålla dina valpar som finns i ett litet område i hemmet när inte i deras kennel och se för gnäll, pawing eller pacing, alla tecken på att din valpar kan behöva gå ut. Markera ett område i din trädgård och alltid ta valparna till samma plats att pott.

• Placera kragar på dina valpar och tillåta dem att bära dem medan övervakas. Yorkies är små hundar benägna att skada, så bekant med en krage och visste hur man ska gå på ett lead är en bra säkerhetsåtgärd för din hundvalp. Ge pups en behandla eller två när de står lugnt och ignorera deras krage så de associerar att vara lugn på ledningen med en belöning.

• Lär din Yorkie valpar några grundläggande kommandot. Sitta, bo, ligga ner, kommer och häl är alla värdefulla färdigheter som någon hund kommer att gynnas av att veta. En tyst, lugn, välutbildade Yorkie inte bara gör för en bra sällskapsdjur, men gör för en välkommen gäst i varje hushåll.