mynewspapers.net

Hur man tar hand om Quad rullskridskor

Hur man tar hand om Quad rullskridskor


Rullskridskoåkning förblir en framstående form av motion och användning av fritid. Två olika modeller av rullskridskor är inline skate att funktioner en rad med hjul som sitter man framför andra och quad rullskridskor att funktionen fyra hjul som är placerade sida vid sida. Smuts och vatten kan skada lagren inom roller skating hjulen. Ordentligt hand om dina quads kommer att säkerställa de inte något fel under skridskoåkning. Välj rengöringsmedel som inte kommer att skada lagren, och lagra dina quad rullskridskor på en inomhus plats som har en mild temperatur.

Instruktioner

• Identifiera hjulen på skridskorna quad finns under stövlarna. Placera skridskorna i sidled på en platt yta att ha en adekvat bild av hjulbultar. Infoga en korrekt storlek hylsnyckel över bulten ligger i centrum av hjulet. Rotera handtaget på hylsnyckel att lossa säkra bulten.

• Upprepa med resterande hjulen lossnar processen. Sätt in en skruvmejsel flat huvud i cirkulär öppnandet av roller skate uthärda. Håll hjulet inne om handflatta av din icke-dominanta hand. Tryck ner på handtaget av skruvmejseln för att poppa ut lagren. Identifiera plast sköldar som skyddar bollar av lagren.

• Stick spetsen av en liten kniv under lagerplåten. Tryck ner på kniv handtaget till pop bort plastskyddet. Upprepa borttagningen av sköld med var och en av resterande lager. Linda en mjuk bomullstrasa runt ditt pekfinger. Gnugga inre bollar av roller skate lager försiktigt ta bort något fett.

• Pressa en liten mängd med olja över varje inre bollar. Gnugga bomullsduk runt metallic inhysa av lager att ta bort eventuella överskott smörjning. Justera lagerplåten över de nyligen rengjorda inre bollarna. Tryck ner på skölden med tummen att säkra det på plats.

• Upprepa sköld utbyte processen med kvarvarande lager. Håll en tom quad skate hjul i din icke-dominanta hand. Placera ett lager över hålet av hjulet. Tryck uthärda i ratten med rumpan av skruvmejseln. Infoga två roller skate lager i var och en av dina quad fälgar. Fäst hjulbultar på plats med en hylsnyckel.