mynewspapers.net

Hur man tar hand om piercade magen knappar

Hur man tar hand om piercade magen knappar


Kroppspiercing Visa unika stil av individen. Olika bitar av smycken kan återspegla olika stämningar eller kläder val och vissa personer med piercingar naveln bygga upp en samling. Innan denna punkt kommer emellertid, skall piercing läka. Lika populär som naveln är för piercing, kan det vara svårt att läka ordentligt vävnaden på grund av konstant rörelse. En bra plan för eftervård kan få piercing läkt och få dig att gå vidare till roligt att visa upp din piercing.

Instruktioner

• Tvätta piercingen två gånger en dag, en gång på morgonen och en gång innan sängen, med antibakteriell tvål. Börja med att tvätta händerna med tvål. Försiktigt löddra piercing området, inklusive inne i naveln. Gnugga bort knaprig material när det är mjuk men inte skrubba på området. Kontrollera eventuella fickor av pus eller vätska. Om någon är närvarande, kläm försiktigt för att släppa den. Skölj noggrant med varmt vatten och torka med en ren torr trasa.

• Blöt piercing i en sea salt lösning som både en förebyggande metod och om området är irriterad eller infekterade. 1/2 tsk havssalt i botten av en liten kopp eller snapsglas. Tillsätt varmt vatten för att lösa upp saltet. När vattnet har svalnat till en behaglig temperatur och saltet löses upp, ta på shot glas eller kopp och medan du böjer över, cup det mot din mage över piercing. Håller det på plats, koppla av i 10 till 15 minuter medan de genomträngande suger. Ta bort koppen, skölj med rent vatten och torka med en ren handduk. Detta kan göras dagligen i stället för en rengöring.

• Håll händerna från piercing såvida du rengöring eller tenderar det och händerna tvättas ordentligt först.

• Undvik kläder som irriterar eller gnuggar området.

• Fortsätta tvätta området minst en gång per dag efter de första två veckorna. De flesta råd säger piercing skall läka vid denna tid men det tar i allmänhet var som helst från två månader till ett år att läka helt och fullt.