mynewspapers.net

Hur man tar hand om en vild eremitkräfta

Hur man tar hand om en vild eremitkräfta


Eremitkräftor gör en utmärkt sällskapsdjur för barn och vuxna som är allergiska mot katter och hundar. De kan hittas i den vilda kryper runt stränder nära en ocean. Eremitkräftor genomsnittet 3 inches i längd och leva för att vara 20 år gammal. Även om eremitkräftor är små, kräver de särskild omsorg. Om de inte har rätt levnadsvillkor som påminner om deras naturliga livsmiljöer, de kommer inte att överleva.

Instruktioner

• Besöka stranden och samla några vilda eremitkräftor. Du kan ta hand om bara en, men eremitkräftor är sociala varelser som njuta av interagerar med andra eremitkräftor.

• Köpa en tank som är stor nog för antalet vilda eremitkräftor du plockat upp från stranden. Använd en liten tank för upp till tre eremitkräftor, en medellång tank för tre till sex eremitkräftor och en stor tank för sex till 12 eremitkräftor.

• Fyll tanken med ett lager av sand som är tillräckligt djup för att tillåta eremitkräftor att begrava sig själv. Eremitkräftor vilja håla.

• Fyll en grunt plast skålen med vatten och Ställ in den på ena sidan av din tank. Blöt en hav svamp och placera i mitten av skålen. Använd inte metallbehållare--eremitkräftor är känsliga för metal.

• Utfodring din eremitkräftor eremitkräfta mat från en djuraffär tillsammans med en liten bit av färsk frukt och grönsaker. Eremitkräftor som grönkål, hackade äpplen, broccoli, bananer och även vindruvor. Se till att du ändrar deras mat och vatten fat en gång varannan dag.

• Placera några leksaker i tanken. Eremitkräftor vilja dölja och klättra på saker, så ge dem leksaker är nyckeln till att hålla dem aktiva. Drivved, eremitkräfta hyddor, snäckskal, plast växter och korall är alla utmärkta leksaker att lägga till i din tank.

• Håll din eremitkräfta tank temperatur runt 22,2 grader eller högre med 70 procent luftfuktighet. Om du inte bor i ett tropiskt område, är chansen du kommer att behöva plocka upp en värmare för att använda i din tank för att hålla liv i dina eremitkräftor. Eremitkräftor kan dö om de blir för kallt.

• Lägga till några större snäckor i din tank. Eremitkräftor kommer att växa och rugga. De lämnar sina små skal och söka efter en större. Det är viktigt att hålla ett extra stort skal i din tank om du inte märker din eremitkräfta som går igenom denna fas.

• Lär små barn att vara försiktig när du hanterar dina vilda eremitkräftor. Eremitkräftor kommer att nypa om de blir rädda, eller om de är hungriga. Barn ska inte också peta på eremitkräfta eller hantera det för mycket. Detta är skrämmande för en eremitkräfta.