mynewspapers.net

Hur man tar hand om en choklad labrador hundvalpAtt veta hur till omsorg for en choklad Labrador valp kan förhindra frustration, extra kostnader och skador. Det är bäst för dig och din nya valp om du vidta åtgärder för att få vad hon behöver och lära sig att träna henne ordentligt. Mamman visade henne hur man ska agera i kullen och du har att lära henne vad är lämplig i ditt hem. Förbereds hjälper göra hennes övergång till sitt nya hem smidigt.

Instruktioner

• Ta med valpen hem vid 12 veckor gamla och inte före. Hon behöver bo med sin mamma att ta emot den näringsrika mjölken ger hon som hjälper hennes immunsystem. Mamman och hennes bröder och systrar också lära sina sociala färdigheter.

• Kalla din veterinarian ställa in avtalade tider för valpens booster skott. Om du fick ditt lab från en uppfödare, bör uppfödaren ta honom för några bilder innan du får honom. Du ska endast behöva ta honom för en eller två skott efter det. Utan dem är han mottagliga för många sjukdomar.

• Köpa sällskapsdjur försäkringsbrev som det är viktigt att vara beredd på oväntade kostnader som kan uppstå. Du vill inte behöva välja mellan att betala din inteckning eller betala för dyr operation eller behandling som din hund kan behöva. Ta reda på hur mycket olika försäkring företag kostnadsfritt och vad deras politik täcker. Få den bästa försäkringen du har råd.

• Köpa hundmat din uppfödare använder för att förhindra magbesvär. Om du vill ändra till ett annat märke, välja ett bra torrfoder. Blanda i lite med sin vanliga mat. Gradvis lägga har mer av den nya maten och mindre av gammalt tills du bytt till den nya maten.

• Förebygga olyckor i huset genom att köpa din hund en låda. Se till att han har tillräckligt med plats i lådan, men Köp inte en så stor han kan befria sig själv i ena änden och ändå sova i den andra. Han kommer inte att befria sig själv i sitt "hem" så när du inte kan titta på honom, han bör gå i sin låda. En låda med en wire dörr och fasta sidor är bäst som ditt lab tycker om att ha sin egen mysig.

• Undervisa valpen befallningen sådan som "kommer," sitta,""stanna","down"och"släppa den." Dessa enkla kommandon är viktiga, eftersom de kunde rädda hennes liv i en farlig situation. Att veta hur "bo" när det är krossat glas nära henne eller hur att "släppa det" när hon har ett skadligt objekt i munnen kan förhindra hennes skada. Ta henne till en lydnadsklass för socialisering och att lära sig färdigheter som hur man korrekt statistroll en koppel.

• Ge leksaker för honom så han inte blir uttråkad och tugga dina möbler, skor eller vad är praktiskt. Choklad labs tenderar att tugga mycket, så har tugga leksaker för honom och andra leksaker att roa honom. En leksak med ett ihåligt centrum där du kan sätta en behandling kommer att hålla honom sysselsatt ett tag.