mynewspapers.net

Hur man tar hand om din amaryllis anläggning

Hur man tar hand om din amaryllis anläggning


Amaryllis anläggningen producerar stora, ljusa blommor ovanpå lång, gänglig stjälkar. Många som har amaryllis anläggningen tar hand om dem och är ofta nöjda med resultatet de får från att tillhandahålla för anläggningen. Enligt webbplatsen Amaryllis lampa företaget amaryllis är den enklaste lampa anläggning att ta hand om och gör bra i både inomhus och utomhus miljöer, så länge som adekvat vård ges.

Instruktioner

• Håll din amaryllis lampa i näringsrik planteringsjord kompost. Denna typ av medium kommer att leverera amaryllis med den näring den behöver för att växa och blomma. Färdiga komposten är tillgängligt på de flesta växt butiker.

• Vatten amaryllis när planteringsjord komposten känns torr. Om du väntar på stjälkar ska visas av din lampa, vatten amaryllis sparsamt. När plantan börjar växa, vatten det mer men var försiktig med att vattna för mycket, som du kan drunkna rötterna.

• Stödja de långa stjälkarna med en stolpe eller stick om de börjar att böja. Se till att inte skada lampan när trycka stången i smutsen. Fäst stammen till Polen på toppen och botten av stjälken med garn eller blomma rep.

• Förvara din amaryllis inomhus i rumstemperatur under de kallare månaderna. Du kan placera dem utomhus--fortfarande i sina krukor--i sommar. Var noga med att hålla dem i skuggan, eftersom de inte kan tolerera exponering för solen.

• Skär de gamla blommorna från amaryllis stammen när det har slutat blomning med sax eller en vass kniv. Gör så kan växten att blomma igen i framtiden. När stjälken börjar SAG, klippte det ända ner till glödlampan.

• Skär bladen att ungefär 2 inches ovanför lampan, när de börjar gulna. När du har gjort det, ta bort glödlampan från marken och hålla den i en sval temperatur tills du vill plantera det igen. Amaryllis bladen vanligen att vrida i tidigt falla.