mynewspapers.net

Hur man tar en plugg av Augustinus eller Bermuda gräs för transplantationGräset pluggning innebär att man tar ett litet prov av befintliga blad och transplantera dem till ett annat område att växa. Det liknar resodding en gräsmatta, förutom att istället för ett rullade lager av gräs, många pluggar är planterade i små hål. Transplantation av pluggar av Augustinus eller Bermuda gräs arbeten bäst för gräsmattor med kala fläckar i stället fylla en hela gård. Ta gräs pluggar i slutet av våren, strax innan den huvudsakliga växtsäsongen för gräs, att öka chanserna för pluggarna överlevnad efter omplantering.

Instruktioner

• Vatten området av befintliga Bermuda eller St Augustine gräset ordentligt med en trädgårdsslang. Fuktig jord är lättare att gräva i än torr mark. Dessutom kommer gräsrötterna släppa mycket enklare från fuktig jord, vilket resulterar i mindre rot går sönder.

• Sätt in ett gräs plug verktyg i marken i befintliga gräset. Tryck verktyget helt i marken som det går.

• Slå eller krama handtagen på verktyget som kommer nära bladen längst ned i verktyget. Lyft upp på verktyget ta bort kontakten från marken.

• Välj en plats för de nya gräset pluggarna. Bermuda gräs pluggar bör gå på platser som får full sol, som de kommer att dö i ens delvis skuggade områden. St Augustine gräset tål halvskugga men trivs i fullt solljus.

• Placera gräs kontakten omedelbart i ett annat hål i samma storlek i det kala området av gräsmattan och vatten grundligt.

• Utrymmet ytterligare Bermuda gräs och St. Augustine gräs pluggar jämnt 1 - till 2-fots mellanrum. Pluggar som är fördelade på 1-fots avstånd täcker gräsmattan i cirka tre till sex månader. Pluggar fördelade på 2-fots mellanrum täcker gräsmattan i ungefärligt sex till nio månader, enligt Alabama Cooperative Extension System.