mynewspapers.net

Hur man tar en Emo bild av dig själv

Hur man tar en Emo bild av dig själv


Termen "emo" härrör från 1980-talet hardcore musikscenen när en mjukare, utvecklades mer känslomässigt drivna stil av musik. Att musik lanserat emo-livsstil, ofta kategoriseras av tonåringar med mörk, sida-svepte lugg och square-ram glas i snäva byxor och svart band T-shirts. Många människor i emo-kulturen tar bilder på sig själva att uttrycka sin identitet. Eftersom de flesta emo bilder tagna utan att använda en självutlösare, kan de vara knepigt att få rätt. Men med några tips och en massa tålamod, kan du ta den perfekta emo foton av dig själv.

Instruktioner

• Klänning i mörka kläder. Svart eller mörk grå band T-shirts fungerar bra för emo fotograferingar, som musik är en viktig del av emo kultur. Mörka kläder gör också huden visas blekare. Skinny jeans, med dubbdäck eller bjärt färgade bälten, är ett måste för alla emo foto. Skateskor också slutföra bilden.

• Tillämpa ett ljust foundation i ansiktet att göra din hud ser blekare, om det behövs. Linje dina ögon med tjocka, svart eyeliner och mascara. Färgade ögonskugga, som blå eller lila, hjälper slutföra utseende. Lämna dina läppar och kinder blek. Pojkar kan lägga eyeliner om de vill, eller lämna deras ansikte slätt. Svart tillbehör såsom klockor, gelé armband och studded läder manschetter, kan lägga till mer kanten i bilden.

• Sätta upp en lampa eller annan ljuskälla så den är vänd mot väggen bakom dig. Stå framför väggen och hålla kameran högt över huvudet och peka den ner mot ansiktet. Titta på kameran eller ner till golvet som du tar fotot.

• Kontrollera ditt foto som du tar det att se till att belysning lägger till skuggor i ansiktet och kroppen. Om inte, kan du redigera kontrasten i ett fotoredigeringsprogram. Fotot bör innehålla några av ditt ansikte. Har bara en del av ansiktet visar för att lägga till stämningen i ditt foto.

• Spela runt med belysning och position tills du får en bild du gillar, sedan lägga upp den online för dina vänner se.