mynewspapers.net

Hur man tar bort vin fläckar från vinglas

Hur man tar bort vin fläckar från vinglas


Konsumtionen av vin är inte bara för speciella tillfällen. Många människor njuta av ett glas vin med middag eller efter en lång dag på kontoret. Ett vanligt problem som många vindrickare ansikte är färgade vinglas. Äldre vinglas kan etch lätt, lämnar dem mer mottagliga för vin fläckar. Dessutom när vinglas inte är sköljas efter som används, kan vin kvar inuti glaset fläcken det. Lyckligtvis, vin fläckar är lätt att ta bort från glasögon.

Instruktioner

• Hand tvätta det färgade glaset vin för att vara säker att ta bort eventuellt skräp från glaset. Blötlägg glaset över natten i varmt vatten. Efter blötläggning, hand tvätta glaset som vanligt och använda glas pensel några envisa fläckar.

• Om varmvatten blöt inte arbeta, blanda en del vinäger med en del varmt vatten och låt glaset i blöt i en lösning i några minuter. Efter blötläggning, tvätta glaset som vanligt och använda glas pensel några envisa fläckar.

• Om vinäger blöt inte helt ta bort fläcken, Fyll glaset med vatten och släppa en protes rengöring tablet i glaset. När tabletten har helt upplöst, använda glas borsten några envisa fläckar. Handtvätt och torka glas som vanligt.