mynewspapers.net

Hur man tar bort ojämna kanter i Photoshop Elements 2

Hur man tar bort ojämna kanter i Photoshop Elements 2


När du arbetar med bilder och grafik, är ojämna kanter ett vanligt problem. Ojämna kanter orsakas av överdriven bildkomprimering, över-skärpning och andra faktorer. Text kan visas ojämna utan utjämning effekten av anti-aliasing. Ojämna kanter kan också visas när separera ett visuellt element från dess bakgrund. En av Adobe Photoshop definierande egenskaper är dess flexibilitet. Du kan använda olika tekniker för att uppnå ett mål. Enkelt ta bort ojämna kanter i Photoshop Elements 2 med oskärpa och ludd tekniker, som är idealiska för teckningar eller fotografier.

Instruktioner

• Öppna Photoshop element 2 och öppna bildfilen du vill fixa. Öppna paletten lager, högerklicka på bilden och välj "Duplicera lager". Klicka på det dubbla lagret till att aktivera den.

• Klicka på verktyget Lasso och välj "Magnetiskt Lasso verktyg." Använd detta verktyg för att spåra runt omkretsen av det element du vill göra slät. Klicka på det öppna torget i början av markeringen när den öppna cirkeln verkar nära markeringen.

• Klicka på listrutan Filter och välj "Guassian oskärpa." Justera reglaget för att blanda kanterna för att graden av jämnhet du vill ha. Experimentera med reglaget för att möta behoven av bilden till hands.

• Komplett föregående steg 1 och 2 att duplicera sedan markera och isolera den fotografiska element du vill jämna. Förstora din foto förbi 200 procent för att göra en exakt markering om du arbetar med ett mindre foto.

• Högerklicka inuti markeringen och välj "Fjäder." Fjäder radie mellan 1 och 3 bildpunkter och klicka på "OK" för att jämna ut ojämna kanterna runt markeringen. Högerklicka på markeringen igen och välj "Senare via Cut."

• Ta bort de två lagrarna under det nyligen jämnas urvalet. Ersätta dessa lager med någon bakgrund du vill.