mynewspapers.net

Hur man tar bort mindre rost bort av gun blåelse

Hur man tar bort mindre rost bort av gun blåelse


Ta bort mindre rost bort av en pistol är inte en svår eller alltför mödosam process. Mindre rost kan tas bort med ett par enkla artiklar och bör göras regelbundet så att inte låta pistolen bygga upp överdriven rost som kan bli mer problematiskt. En ren och fri från rost pistol inte bara ser mycket bättre, men också funktioner bättre och bör en regelbunden steg i rätt pistol vård.

Instruktioner

• Lossa alla ammunition från din pistol innan hantering av vapen. Detta är en absolut nödvändighet mycket farligt med tanke på vapen och ammunition. Oavsett hur säker du är att vapnet inte är lastad, alltid gör en visuell kontroll för att se till att det finns inga kulor i kammaren.

• Släpp en liten mängd lätt olja på området där det finns rost. Börja med endast en droppe, som du kan alltid lägga till fler om rost inte försvinna efter den första omgången av rengöring.

• Kör oljan in i det drabbade området av rost med en pappershandduk eller trasa. En trasa kommer att ge bättre rengöring kapacitet men en pappershandduk kommer att räcka om det är det enda rengöring material du har tillgängliga. Gnugga lätt i en slät och jämn cirkulära mönster över Rostiga området.

• Gnid Rostiga området mycket lätt med en fin stålull. Aldrig använda något annat men stålull och bara gnugga det område som har varit oljad upp. Bara sätta en liten mängd tryck. Fortsätta med cirkulära mönster som du använde med olja.

• Torka området rent med en torr handduk eller trasa. Grundligt torra området som detta steg tar bort alla bitar av rost som är löst kopplade till pistolen. När du har avslutat torkning pistolen, okulärbesiktiga det område som du bara rengöras för att se om det finns någon kvarvarande rostiga områden.

• Upprepa processen om det finns mer rost. Det tar ofta flera omgångar av rengöring för att eliminera alla rost. Var noga med att inte tillämpa mer tryck med stålullen på efterföljande omgångarna av rengöring. Behåll trycket enhetliga i hela rundor av rengöring och så småningom rostar bör försvaga, bryta isär och elimineras från pistolen yta.