mynewspapers.net

Hur man tar bort den främre kanten på en trädgårdstraktor för däck reparation

Hur man tar bort den främre kanten på en trädgårdstraktor för däck reparation


Platt däck är ett olyckligt faktum, även på en trädgårdstraktor. Att ta bort den främre kanten på en trädgårdstraktor att ersätta eller reparera ett däck liknar byta ett däck på en bil. Till skillnad från med en bil finns det dock ingen lug nötter att brottas med när du tar bort kanten. Det är en bra idé att inte försöka öka trädgårdstraktor i gården. Jord kan vara mjuk och din jack kommer att sjunka ner i marken som ni tar upp trädgårdstraktor. Ersättare däck och däck pluggar finns på hem-förbättring centra.

Instruktioner

• Parkera trädgårdstraktor på en fast, platt yta. Idealiskt, parkera den på en uppfart eller i ett garage.

• Placera en golvet domkraft under den främre ramen av trädgårdstraktor. Placera träklossar på framsidan och baksidan av ett av bakhjulen, som kilar. Detta förhindrar traktorn från rullande framåt eller bakåt medan du arbetar på den. Lyft fram i traktorn med ordet knekt tills framhjulen är 6 inches från marken.

• Position en jack står under ramen för trädgårdstraktor på varje sida av golvet jack. Höja den justerbart ställ att möta traktorramen. Sänka golvet jack precis tillräckligt för att placera traktorns vikt på pallbockar. Lämna golvet uttaget i uppfällt läge.

• Ta bort axel omslaget i centrum av den främre kanten med kanal-lås tång. Plast Hjulnavet dyker upp axeln med en liten twist från tången.

• Lokalisera låsringen i änden på axeln som säkrar brickor och kanten till axeln. Bända upp ringen från axeln med en liten flat skruvmejsel. Vissa trädgårdstraktorer Använd en cottar stift i stället för en låsringen. Böj cottar pin raka ändar med vass tång. Dra cottar stiftet ur axeln med vass tång.

• Dra de två behållande brickorna rakt av axeln. Ta tag i främre däck och fälg på varje sida och dra kanten av axeln.