mynewspapers.net

Hur man tar bort "Battlefield 2142" från registretDu måste använda den Fönstren registry redaktören ta bort alla aktiva transaktioner för "Battlefield 2142" från din Windows-registret. Ta bort fel poster från registret kan orsaka andra program slutar att fungera. Det är viktigt att du tar bort endast de transaktioner som hör till "Battlefield 2142."

Instruktioner

• Klicka på "Start" och "Kör". Skriv "Regedit" i textfältet och tryck "Enter".

• Klicka på "Min dator"-ikonen i övre vänstra hörnet av fönstret regedit, att se till att det är belyst och markerat. Håll ner "Ctrl" och tryck på knappen "f". Skriv "Battlefield" i fältet "Sök efter". Avmarkera fälten "Värden" och "Data", att se till att endast "nycklar" är markerad. Klicka på knappen "Sök nästa".

• Granska sökresultatet och se till att transaktionen innehåller "Battlefield 2142." Rulla upp mappträdet till vänster tills du hittar spel rotmappen kallas "Battlefield 2142." Högerklicka på mappen och välj "Delete".

• Bläddra till toppen av mappträdet, klicka på "Min dator" och tryck "F3" Upprepa din senaste sökning. Kontrollera att alla poster är nu borta. Upprepa processen för att ta bort alla återstående poster.