mynewspapers.net

Hur man talar med tonåringar om Interracial Dating

Hur man talar med tonåringar om Interracial Dating


Teenage erfarenhet är ofta på en grundläggande nivå och bara börjar mogna till en mindre naiv form. Såsom hormoner driva din tonåring i vuxen ålder, börjar deras önskan att sprida deras sociala vingar med ökat intresse för romantiska relationer. Vad din tonåring kanske inte vet är världens uppfattning expanderar längre än når i deras skola hallar och åldersgrupp. Prata med din tonåring om interracial dating kan bidra till att ge hennes realistiska förväntningar på vad hon kan stöta på.

Instruktioner

• Sitta honom. Ha en officiell dialog med din tonåring som har angetts i en ganska plats där man kan höra varandra. Att göra samtalet formella hjälper dig att nå fram till din tonåring genom att ge honom vuxen-liknande respekt när man pratar med honom.

• Ger en realistisk bild. Tiderna har förändrats sedan du var liten, och så har godtagandet av interracial dating. Mer än 57 procent av tonåringar som hittills gjort det utanför av säger deras ras, och en annan 30 procent att de inte motsätter sig att det. Försök att inte måla en dyster historia, men en som är baserat på fakta när man talar om interracial dating.

• Berätta för dem fallgropar. Även om tiderna har förändrats, fortfarande finns utmaningar som möter den interracial dater. Låt din tonåring vet att även om interracial dating accepteras av vissa, det inte är av alla. Hårt motstånd kan uppfyllas när man har att ta itu med släktingar eller allmänna opinionen under interracial dating.

• Öppna en dialog. Låt din tonåring fråga frågor om dina egna erfarenheter med interracial dating eller brist på sådan. Din tonåring bör vara berättade insidan och outs om hur andra kan uppfatta dem. Till exempel vissa kulturer eller demografi är mer acceptera interracial dating, men andra tycker att de som hittills utanför deras ras är "race-förrädare" eller "sell-outs." Så att din tonåring att ställa frågor kommer att ge henne den information hon önskar i ämnet och hjälpa dig att bygga din relation i framtiden.

• Diskutera positiva. Även om prövningar kvar för interracial daters, låt din tonåring vet att allt inte är alla dåliga nyheter. När två olika personer älskar och respekterar varandras kulturer och bakgrunder, kan en vacker relation komma av det.