mynewspapers.net

Hur man talar med någon Online om Depression

Hur man talar med någon Online om Depression


Depression kan vara en skrämmande sjukdom till strid med, om du är osäker på hur man hanterar det. Många människor känner sig generad erkänna att de är deprimerade eller ensam. Om du är för blyg för att prata med människor ansikte mot ansikte om dina känslor, finns det online-möjligheter som kan vara till hjälp för dig. Det första steget i hanteringen av din depression är att förstå den. Depression kan drabba människor i alla åldrar och raser på någon punkt i livet. Det finns ingen skam i att vara en av de många som lider av depression.

Instruktioner

• Ansluta sig till en online chattrum för lider av depression. Många av dessa chattrum är säkra och full av människor som söker stöd och de som vill erbjuda det. Ett chattrum är ett bra utlopp för lider av depression, som ni kan få feedback från andra som är i din position och från dem som kan övervinna sjukdomen. Chattrum av denna typ har moderatorer hålla ut mobbarna, eller personer som använder chat-rum för kul i stället för allvarliga samtal.

• Arbete med en online rådgivare. Många kuratorer rikstäckande börjar online-tjänster, så att de kan nå patienter som kan vara staterna bort. Detta är särskilt användbart om du bor i ett landsbygdsområde. Online rådgivning kan vara precis lika bra och är idealisk för människor som kan arbeta långa arbetsdagar. Organisationer som levande Person, har rådgivare i tjänst dygnet runt. Kunder får betala per session, så att de kan prova tjänsten för att se om det är idealiskt för dem. Kunder får dessutom vara anonym, så de behöver inte oroa någon erkänner dem.

• Gå med i en online-support grupp. Befrienders Worldwide är en stödgrupp som erbjuder hjälp till alla över hela världen som är villig att be. Gruppen är gratis och full av omtänksam individer som är redo och villiga att lyssna till vad problemet att du kan ha. Alla volontärer är specialutbildade och kommer att kommunicera med dig via oberoende av form som du vill; vare sig det är online chatt eller snail mail. Gruppen är också icke-politisk och icke-religiösa.