mynewspapers.net

Hur man talar med flickor online

Hur man talar med flickor online


Prata med tjejer på nätet kan ibland vara mycket lättare än att prata med dem personligen, men det finns fortfarande en konst att bära på ett samtal när det bedrivs över Internet. Du behöver veta hur man håller chatten flyter bra och hur man håller flickor intresserade. Med lite tur-- och talang--kan du hamna mötet flickor ansikte mot ansikte efter en framgångsrik online chatt.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av tjej du vill prata med. Är du hoppas kunna hitta en tjej på nätet du kommer så småningom möta och har ett utpräglat förhållande med, eller vill du helt enkelt prata med tjejer på nätet med inga planer för något utöver chattar? Eftersom de flesta webbplatser har en viss fokus när det gäller vad chattarna vill - oavsett om det är en relation, vänner eller något annat - kommer du hitta en webbplats baserad på vad du söker efter.

• Prata med tjejer vet du redan använder ett instant messenger-program som Yahoo! eller MSN. Du kan också använda IM program ingår i sociala nätverk webbplatser som MySpace och Facebook. Använda dessa program, kan du ha realtid samtal med flickor som du redan vet, eller de med du inte är alltför bekant men skulle vilja veta bättre. Fördelen att använda IM programmet på ett socialt nätverkande webbplats är alternativet i perusing flickans hemsida före eller under chatten så du redan vet hennes intressen.

• Hitta tjejer du inte redan vet genom att kolla in några chat webbplatser. Eftersom det finns så många chatt platser finns, smala sökningen genom att hålla med webbplatser som hänför sig till ämnen du är intresserad av (se resurser). Inte bara kommer du att kunna träffa tjejer som har liknande intressen, men du har också något att prata om. Det kan vara mycket lättare att starta och underhålla en online-konversation om du har ett ämne av intresse både chattare vill prata om.

• Läsa vad du skriver högt innan du skickar det till chatt systemet. Kom ihåg att ibland hur saker ser ut när du skriver verkar mycket annorlunda när talat högt, och det är därför du vill se till att du inte skickar fel signaler av misstag. När du blir mer skickliga på att prata med tjejer på nätet, behöver du inte göra detta längre. I början stadier, kan detta dock lugna nerverna samtidigt också att se till att du skriver vad du egentligen menar.

• Inte lita alltför mycket på smileys och andra tricks. Medan detta kan absolut accentuera en online-konversation när den används på rätt sätt, kan använder dem för mycket irritera flickan du pratar med. Vara sig själv. Inte sätta på en fasad och låtsas vara någon du inte är. Du njuta konversationer mer-- och få en bättre reaktion från flickorna.