mynewspapers.net

Hur man talar med en tjej utan att bli nervös

Hur man talar med en tjej utan att bli nervös


Prata med en tjej kan vara en nervpåfrestande upplevelse, för tro det eller ej, de är faktiskt byggd för att skapa nervositet och spänning; deras feromoner, effekten av deras visuella utseende på manliga åtanke och deras kroppsspråk är alla avsedda att besot och känner sig osäkra sina friare. Tricket är att inse vad det är som gör att du är nervös, och vara så förberedda som du kan förväg. på så sätt har du förtroende, det naturliga motgiftet mot nervositet.

Instruktioner

• Göra en lista över saker att oroa dig om din interaktion med flickor, och vara helt ärlig mot dig själv. Även till synes är vaga eller oviktiga saker som "hur jag ser ut" eller "vad man ska säga" faktiskt en del av din "presentationsrelaterad oro", eller oro för hur du kommer över till flickan.

• Ta itu med den en i taget, tills du känner dig säker att du har krönt var och en. Till exempel, om ditt utseende är ett problem, välja (eller köpa) en outfit som du vet att du ser bra ut i, få en frisyr eller annars snygga upp sig din stil att vara bäst.

• Arbete på din presentation tills du är säker på att du kan undertrycka din nervositet nog att åtminstone börja samtalet med tjejen. Undvik slick "pickup lines" för en mer ärlig, lättillgänglig dialog; "Jag gillar verkligen din jacka" eller "Vad tycker du om denna plats?", till exempel.

• Upprepa förtroende-öka maximer dig själv strax före interaktionen. Saker som, "Du kan göra detta" och "Detta är lätt, oroa dig inte för det" är enkla men kraftfulla sätt att lugna ner dig själv och få kontroll över dina egna tankar.

• Ta flera djupa andetag innan kastar sig in i samtalet. I tider av stress, den mänskliga kroppen tar grunt, panik andetag som ytterligare cloud förmågan att tänka klart; genom att andas djupt, du sakta pulsen och vara lugnare.

• Vara säker när man talar till flickan; stå rak, se henne i ögonen, andas långsamt och djupt och väger dina ord noga innan du svarar på vad hon säger.