mynewspapers.net

Hur man täcker ett viktorianskt fönster

Hur man täcker ett viktorianskt fönster


Windows inom en viktoriansk stil hem måste täckas för att förbättra temat för ditt space. Du kan ge ditt rum den speciella touch som den behöver för att matcha resten av formella inredningen så länge du täcker Fönstren på rätt sätt. När du förstår den stil och inredning av viktorianska bostäder, är som täcker ett viktorianskt fönster inte svårt eller överväldigande uppgift att slutföra. Du har flera alternativ att täcka Fönstren, vilket förbättrar den viktorianska stilen.

Instruktioner

• Täck fönster med spets. Lace är oftast en stor del av den viktorianska inredningen. Du kan välja att täcka hela fönstret med spets, eller bara använda spetsar som en accent genom att täcka endast i fållen detalj eller kantlinje. Detalj av spetsar lägger elegans och skönhet till den övergripande viktoriansk stilen.

• Använd rullgardiner att täcka fönstret. Rullgardiner är gjorda av styva tyg som rullar på ett rör när det drivs; tre typer användes vanligen--olja duk, fint linne eller spårning tyg från en konstnär. Dessa typer av persienner är vanliga i viktorianska hem och är täckta med komplicerade och invecklade mönster. Om mönstren inte helt täcker blinden, täcker de bara gränsen. Mönstren på dessa rullgardiner ger rummet en rik och sofistikerad känsla.

• Täck viktorianska Fönstren med tyg fönster nyanser. Detta är en annan typ av gemensamma fönster beläggningar för viktorianska hem. Linne är ett vanligt tyg som används och dessa typer av nyanser kan ha veck. Nyanser kan vara i en av många mönster och färger.