mynewspapers.net

Hur man täcker ett kylskåp med tapeterEn ointressant kylskåp kan väga ner en annars snyggt inredda och snygga kök. Själva storleken på apparaten gör det omöjligt att ignorera, men priset för ett nytt kylskåp kan göra det också omöjligt att omedelbart ersätta. Du kan göra över en operativ men föråldrad eller estetiskt skadade kyl snabbt och billigt genom att täcka den med tapet. Välja ett papper som passar ditt kök stil; tapeten finns i en mängd olika färger och stilar för att matcha dina behov exakt.

Instruktioner

• Mät ditt kylskåp höjd och bredd på en av sina sidor, samt bredd och höjd för varje frontpanelen. Vissa kylskåp har en övre och en nedre panelen, och andra har två höga side-by-side panelerna. se bara till att du spelar in separata mätningar för varje avsnitt i ditt kylskåp. Lägg till ca 1/4 tum längd varje mätning för misstag.

• Klipp ut delar av tapeten som matchar varje mätning du tog. Skär varje bit med en mattkniv över en självläkande styrelse att skydda dina bänkskivor, och göra din nedskärningar mot en lång rätskiva så de ska bli perfekt ännu.

• Borsta på generösa mängder gummi cement på framsidan av en del av ditt kylskåp, och sedan sprida och slät limmet med en liten skum roller.

• Fäst tapeten panelen du klippa ut som matchar avsnittet lim-omfattas till det avsnittet, noggrant på alla kanter. Klipp bort eventuellt överflödigt papper med din brukskniv och din måttstock eller andra rätskiva.

• Släta över din tillämpad tapet med en torr trasa för att ta bort alla bubblor. Omedelbart ta bort alla herrelösa klister med en fuktig trasa. Upprepa processen för återstående panelerna att slutföra ditt kylskåp ombyggnationer.