mynewspapers.net

Hur man täcker en tårta med hård choklad

Hur man täcker en tårta med hård choklad


Grädde på en tårta är pricken som ger en visuell och välsmakande vädjan till denna dessert. Det finns flera olika typer av tårta grädde för att välja mellan, allt från enkla grädde glasyr till en hård choklad beläggning. Om du vill täcka en tårta med hård choklad, måste du göra din egen florsocker när kakan är klar. Detta hårda choklad isbildning recept gör tillräckligt för att täcka en 9-tums-av-13-tums tårta.

Instruktioner

• Fyll botten formen av en dubbel panna tre fjärdedelar av vägen med vatten och föra den till en sjuda på medelvärme på en kokplatta.

• Lägg till 1/2 kopp smör eller margarin och 284gr. semisweet choklad rutor i dubbel pannans topp pan. Rör ofta med en sked tills chokladen och smöret smälter och är en jämn konsistens.

• Placera en kyld, bakat tårta på en bakplåt. Försök att placera kakan i centrum av bakplåt, eftersom du inte kommer kunna flytta den medan de choklad uppsättningarna.

• Sked i smält choklad blandningen på kakan och sprida den med en smörkniv i ett jämnt lager. Täcka toppen och sidorna av tårtan med choklad blandningen.

• Lämna kakan utan lock i rumstemperatur i två timmar så att choklad beläggning att ställa in. Skär med en vass kniv att undvika att bryta den hård choklad beläggningen.