mynewspapers.net

Hur man täcker en skallig hårfästeVissa människor passar ganska en vikande hårfäste, men om din blir högre med tiden och det är en titt du inte mycket vård för, det finns åtgärder du kan vidta för att dölja den växande utbredning av din panna. Om du är inställd på att bekämpa genetiskt betingade öde du har delats ut, finns det metoder att dölja kala hårlinjer för att passa de flesta fickor.

Instruktioner

• Arbete med vad du har. Om ditt hårfäste har endast avtog något, odla dina lås längre framtill och forma håret för att dölja de karga områdena av din panna. Om du utvecklar en uttalad widow's peak, mode en mellersta sära. Alternativt kan du borsta håret fram över din panna att bilda en Frans. Använd en stark hår produkt för att hålla frisyren på plats, särskilt om blåsigt väder. Överväga att gå för en tight crew-cut om du känner dig bekväm med att ha kort hår.

• Investera i en väl valda, högkvalitativa TUPE. Om du ska gå ner peruk vägen, är det värt att göra saker ordentligt. Hitta en ansedd lokal peruk-maker och gå en passande. Använd endast en TUPE gjord av äkta hår som är färg-matchats till vad som återstår av din mane. Om du kan köra till det, gå handgjorda i stället för maskintillverkade och plaska ut på en TUPE som är speciellt anpassad för din pate.

• Kontakta en lokal klinik att diskutera din lämplighet för en hårtransplantation. Detta kommer inte att vara billig eller en särskilt trevlig upplevelse, men dramatiskt kunde sträcka ditt hårfäste om det tar väl. En hårtransplantation innebär skörd hårsäckar från en del av kroppen som är mer lurvig som ditt huvud och transplantera dem längs din vikande hårfäste. Om detta inte tilltalar och du skulle vilja verkar ha en full chef för rakade hår, överväga att ha de vikande områdena av hårbotten tatuerade med små prickar.

• Unna dig en smickrande hatt. Även om du förmodligen inte kan komma undan med att bära huvudet redskap i alla tider, detta håller du omfattas medan du är ute. Om ditt jobb inte innebär att ta itu med allmänheten, kan det hända att din chef kan du hålla din hatt på under arbetstid, särskilt om du arbetar inom kreativa branscher. Om du inte mycket vård för hattar, prova påtagning en sjalett att hjälpa skydda ditt hårfäste från offentligheten.