mynewspapers.net

Hur man tacka människor när de säger Grattis på födelsedagen

Hur man tacka människor när de säger Grattis på födelsedagen


Din födelsedag kommer de ett år, och med den ständigt närvarande hälsningsfrasen "Happy Birthday." Som världen blir mer och mer ansluten via personliga nätverk och online sociala medier, sannolikt du att hitta dig själv med ett ökande antal sådana väl önskemål varje år. Det korrekta sättet att svara på var och en är i slutändan upp till dig, men det finns några regler för etikett att följa för att säkerställa att varje person som önskar dig en glad dag är tackade för sin vård.

Instruktioner

• Grattis i person. Oavsett om det är en familjemedlem, vän eller en kassör som märker födelsedatumet på ditt körkort, kan du vara säker många en "Happy Birthday" önskat dig. Ett enkelt "tack" är till svar allt som behövs i dessa situationer.

• Online. I en ålder av sociala medier åtföljas födelsedagar allt av en flod av profil bokföringar, statusuppdateringar, tweets, Petar och valfritt antal andra elektroniska utbyten. Här har du några alternativ. Du kan svara direkt till varje "Happy Birthday" du får, men detta kan vara otroligt tidskrävande. Det är alldeles utmärkt att vänta till slutet av dagen eller nästa morgon, sedan lägga ett offentligt meddelande via webbplatser beroende på vilket nätverk du använder säger "Tack alla för födelsedag önskemål." Ett kort omnämnande av hur du spenderat dagen är valfritt, men kan ytterligare anpassa detta svar. Du kan också göra en blandning av dessa två alternativ, svara direkt till några av de mer personliga hälsningar du får, då tak dagen av med en allmän bokföring senare.

• Födelsedagskort. Skriva ett tack-kort. Om du fått en gåva eller ett födelsedagskort, skicka ett tackkort tillbaka. Använda den för att berätta din väl wisher hur du ska använda gåva, hur tillbringade du din födelsedag eller hur speciell din relation med dem är till dig. Du kan skicka din Tackkort via traditionell post, e-kort, eller med sociala medier meddelande eller post.