mynewspapers.net

Hur man syr volanger för lantliga gardiner

Hur man syr volanger för lantliga gardiner


Lantliga gardiner är ofta kantad med djupa volanger. En traditionell gardin panel kan konverteras för att se landet genom att tillämpa sådana Volanger upptill, inuti och nedre kant och genom att göra avspärrningslinor som också är ruggig. Ett land rufsar kan även flera volanger kombinerat och varje rufsar kan vara annan färg av tyg och en annan längd. Att uppnå denna typ av stark rufsar är inte så svårt som det kan verka.

Instruktioner

• Mäta din gardin panel över toppen, ner sidan och över botten. Multiplicera längden med tre. Skär remsor av du rufsar tyg. Besluta hur stor du vill att din volanger. Ofta volanger kommer att vara mer än 5 inches. Lägg till 1 tum för fållar. Söm alla dina remsor tillsammans och sedan hem en dubbel 1/4-tums fåll runt alla sidor.

• Lägg till accentfärg genom att lägga till mer volanger. Använd din samma längdmätning och skära tyg halva din huvudsakliga rufsar. Välj en accentfärg. Söm din remsor tillsammans och fåll alla fyra sidor.

• Placera din stora rufsar ansikte sida upp. Placera din accent rufsar 1/2 tum nedanför den övre kanten av din stora rufsar. Söm tygerna tillsammans. Slå din volanger nedåt. Lägg en bit av sladden längs din söm. Sy i sladden till den tyger med en bred sicksacksöm. Se till att du inte korsa över sladden.

• Knut i slutet av sladden. Dra i sladden i en riktning och tyget i den andra för att skapa djup rufsar du vill. Försöka göra samla ännu. PIN din rufsar till din gardin panel och sy den på plats.