mynewspapers.net

Hur man syr i våta & vågigt hår

Hur man syr i våta & vågigt hår


Löshår, även känd som hår vävar, är ett praktiskt sätt att experimentera med olika frisyrer, texturer och färger utan att utsätta din egen tresses skadliga kemiska behandlingar eller hair saxen. Liksom de flesta förlängning hår mönster är våt och vågigt hår i mänskliga och syntetiska alternativ. Våta och vågigt hår är en mångsidig val som kan vara värme-stylad för en rak look eller spritzed med vattnet att göra vågorna. Hår vävar kan bäras i upp till åtta veckor. Syntetiskt hår kan inte värme-stil och är bättre för korta frisyrer.

Instruktioner

• Del nymalen schamponera och konditioneras hår i även sektioner med hjälp av en rattail kam. Fläta håret i för små-medelstora cornrow flätor i ett mönster av vågräta rader på baksidan av huvudet och vertikala eller halvcirkel raderna på toppen. Upphäva en liten "lämna ut" del av cirka 2 av 3 inches av hår i främre centrum av hårfästet och lämna detta hår unbraided. Säkert att lämna ut med en plast klipp.

• Gänga två "C" nålar med medium längder av vävning tråd för att undvika trassel. Sy ändarna av cornrow flätor på cornrow basen för att skydda dem och få dem att ligga platt på huvudet. Täcka flätor med en vävning netto om så önskas och sy den på plats runt ditt hårfäste.

• Mät våt och vågigt hår väften och klippa den för att passa varje vågrät fläta, eller alternativt, vika väften över i slutet av varje rad och sy det till nästa flätan utan att klippa den. Använd en droppe lim för att klippa ändarna av inslaget, och låta ändarna för att torka för att förhindra nötning och utsöndring.

• Sy hår dito väft till cornrow bas början på baksidan av huvudet med filt stygn ca 1/2 tum breda. Som du sy, gå till basen av flätan och inte flätan stitch. Säkra ändarna med knop när du klippa tråden.

• Sy väva hår till flätor på toppen av huvudet i close-tillsammans U-formad eller vertikala rader tills allt hår utom lämna området resterna. Fläta och släppa lämna ut håret eller Använd en pressning järn till skapa en vågig textur som matchar strukturen på förlängning hår. Finger kamma håret lämna ut att täcka de övre dito väft och smälta din lämna ut med det utsträckande håret att slutföra utseende.