mynewspapers.net

Hur man syr en lapp på ett Läder fodral

Hur man syr en lapp på ett Läder fodral


Läder är ett slitstarkt material som tål vissa av de otrevligaste väder och upprepade dräktbruk, är det inte oförstörbara. Fortfarande kan du rippa en skinnjacka eller skjorta genom att borsta upp mot en ojämn staket, t.ex. Den goda nyheten är att du slipper betala genom dyrt för en professionell för att reparera din jacka. Du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden med viss uppmärksamhet på detaljer.

Instruktioner

• Slå jackan inifrån och ut och rippa öppen söm på insidan av ärmen med en söm ripper. Inte rippa öppen ärmens hela söm, just området närmast rip. Du sömmarna vara tillräckligt öppen så att handen kan passa genom som du syr.

• Rita en cirkel med skrädderi krita runt området i ärmen som du vill korrigera. Skär en lapp av läder som matchar denna form. Håll det mot det chalked området för att kontrollera storleken. Göra justeringar som behövs.

• Badda några läder lim på baksidan av lappen. Detta kommer att hålla plåstret på plats som du syr. Tryck på den självhäftande sidan av plåstret ner under undersökningsperioden. Hålla den på plats med handen tills limmet uppsättningar.

• Trä din klädsel nål med läder tråd. Pålagda tummen eller pekfingret av handen mittemot en som du sy med en fingerborg. Långsamt sy små stygn i ytterkanten av plåstret. Gå långsamt, arbetar nålen genom tyget med din fingerborg. Göra varje stygn fast men inte för hårt. Vill du inte stygnen dra på lädret, att skapa små revor.

• Knut din tråd så nära lappen som möjligt. Klipp bort överflödig tråd. DAB en liten prick av läder lim ovanpå Knut, att se till att det aldrig River upp.