mynewspapers.net

Hur man syr en langettstygn på fleece

Hur man syr en langettstygn på fleece


För att avsluta en fleecefilt, kan du skära Frans och Knut ändarna. Detta skapar ett utseende som mer anpassat till ett kast än en filt. Ett enkelt sätt att lösa problemet är att avsluta filten med sy langettstygn på kanterna av dess fleecetyg. När du syr langettstygn på fleece kan du använda det som början på en virkad kant eller lämna den ensam för en subtil kontrast på kantning av filten.

Instruktioner

• Starta i ett hörn av den filt eller fleece, röra sig från höger till vänster längs kanten av tyget. Gänga din nål med brodertråd eller floss och knyt en knut i slutet, sedan peta upp genom filten ungefärligt 1/4 tum i från kanten. Dra igenom tills Knut kommer upp mot baksidan av tyget.

• In nålen tillbaka genom ullen från topp till botten, placera den ca 1/4 tum till vänster om din första position.

• Dra nålen genom baksidan av fleece och ta upp och runt kanten av fleece mot framsidan. Passera nålen genom öglan av tråd innan du drar hårt.

• Dra på tråd att dra åt sömmen; Du bör ha en vertikal söm och en platt portionr av den maskan om över kanten av filten.

• Upprepa dessa steg ner hela sidan av filten och runt alla de andra sidorna också, att hålla isär dina stygn 1/4 tum och 1/4 tum i från kanten av tyget för en professionell, enhetlig ser.