mynewspapers.net

Hur man syr en katt säng

Hur man syr en katt säng


Även om du kan tänka på en sällskapsdjur bädd som något du skulle köpa för din hund, använda katter sällskapsdjur bädd också. Du kan köpa små sällskapsdjur bädd från din lokala djuraffären att använda för din katt, men detta kan bli dyrt. Du också har inte kontroll över färg, mönster eller material som används. Det andra alternativet är att göra en egen, med billig material du valt själv.

Instruktioner

• Mät din katt från näsan till basen på hans svans bestämma storleken på den sängen. När du har denna mätning, Lägg sex inches till för fyllningen av sängen.

• Använda sax att klippa öppna en matkassen papper för att göra en mall för sängen. Lägg snittet-öppna påsen platt på din arbetsyta och trimma påsen för att matcha din längdmätning. Vik väskan på mitten på längden. Använd din sax för att trimma bort två hörn som inte längs vikningen. Du de två hörnen rundade så att när du utvecklas din väska, blir det en oval form. Veckla upp påsen.

• Lägga ut en stor frotte handduk, i någon färg eller mönster, på din arbetsyta. Placera mallen på handduken. Använd tyg sax för att klippa handduken längs kanten av mallen. Detta är toppen av din säng bas. Upphäva handduken och ignorera de handduk rester.

• Lägger ut en bit av duk, i någon färg eller mönster, på din arbetsyta. Lägg mallen på duken och använda din tyg sax för att klippa ut duken längs mallen. Detta är botten av din sängbotten. Kassera de duk rester.

• Placera din duk och handduk pussla ihop, ovanpå varandra med rätt sidorna utåt. Fästa kanterna på tygerna tillsammans med rak stift. Sy längs kanten av stiften med en symaskin, med en 1/4-tums sömsmån. Lämna en 3-tums öppning. Ta bort raka stiften.

• Använd ett måttband för att bestämma omkrets av mallen. Detta är mätningen använder du för att se hur mycket tyg du behöver skapa sidorna av din katt säng.

• Skär en andra handduk med längden på din omkrets fastställts i föregående steg. Handduken bör vara 8 inches bred. Om längden är längre än en handduk, kan du sy två handdukar tillsammans.

• Vik din längd av handduk på mitten på längden skapa ett rör. Sy längs kanten av röret till skydda den på plats, med en 1/4-tums sömsmån. Sammanföra ändarna av röret och sy fast dem på plats med hjälp av din symaskin, lämnar en 2-tums öppning till grejer röret.

• Använd rakt stift att fästa röret till basen på din säng. Saker bomull vadd i centrum av röret och basen av sängen genom de två luckorna. Fyllningen är upp till dig.

• Sy upp öppna luckorna och ta bort stiften för att slutföra sängen.