mynewspapers.net

Hur man syr en dragkedja i en skinnjackaKöpa en skinnjacka innebär du planerar att bära den under lång tid. Bekostnad och hållbarhet av läder: din jacka kommer att pågå i flera år. Därför är det dumt att låta en trasig dragkedja förstöra din favorit jacka. Det är faktiskt ganska enkelt att ersätta en dragkedja på en skinnjacka.

Instruktioner

• Ta bort gamla dragkedjan från jackan. Kommer du ta bort båda sidor av dragkedjan, även om endast en sida är defekt. Packa upp den och vända sig till baksidan av dragkedjan. Med en söm ripper eller en liten kniv, börja klippa stygnen utan skivning jackan. Ta bort båda sidor av dragkedjan på detta sätt.

• Köpa en ny dragkedja från ett tyg eller sko reparation butik. Ta den gamla med dig så du kan vara säker på att få rätt tjocklek och längd för att reparera din jacka.

• Zip nya blixtlåset och Lägg varje bit längs framsidan av jackan var defekt dragkedjan. När du tror att har du det radat upp rakt, ta några säkerhetsnålar och nåla fast varje sida individuellt att jackan på toppen, mitten och botten. Detta kommer att vara säker du sy nya blixtlåset på direkt, så det kommer zip ordentligt varje gång du behöver använda den.

• Packa upp dragkedjan och börja sy varje sida individuellt att jackan som originalet var. Ta bort stiften när du har den sidan säkert på plats. Upprepa sömnad med motsatt sida. Använda en symaskin ska säkerställa en rak, även sy. Om en inte är tillgänglig, räcker en nål och tråd dock.

• Prova på pälsen och testa dragkedjan.