mynewspapers.net

Hur man syr en dekorativ Kleenex täcka Mini soffa

Hur man syr en dekorativ Kleenex täcka Mini soffa


Sy en dekorativ Kleenex täcka mini soffan för att samordna en vävnad box med din stil och personlighet. Nyckfull design av omslaget är en elegant hem tillbehör som kan placeras i valfritt rum med stoppning, nyhet eller designer tyg som kompletterar rummets färger. Omslaget är konstruerad runt formen på rutan, vilket möjliggör en skräddarsydd på Kleenex lådor med lite olika dimensioner. När rutan är tom, bara bort det och infoga en ny.

Instruktioner

• Klipp två rektanglar av tyg 14 inches bred av 18 inches lång.

• Placera de två rektanglarna tillsammans med höger sida mot varandra. Stift lager tillsammans. Mäta längs kanterna kort och markera deras centra med skräddaren krita. Lägg en linjal över fasta rektanglarna, på de markerade centrumen. Använder den skrädderi kritan, dra en linje längs linjalen från ett märke till andra märket.

• Mät längs linjen, krita och markera centrum. Åtgärd 2 1/2 inches från varje sida av centrum och markera varje mätning. Avståndet mellan dessa två märken är 5 inches.

• Sy de två rektanglarna tillsammans längs mittlinjen krita. Hoppa över den markerade 5-tum utrymmet. Detta kommer att ge öppningen för att dra Kleenex ur lådan. Ta bort stiften.

• Låg de sydda rektanglarna på din strykning yta. Vik över en långsida på översta rektangeln och matcha den med dess återstående långsida. Tryck på luckan. Vänds den sydda tyg med återstående rektangeln uppåt. Vik över en långsida och matcha den med dess återstående långsida. Tryck på luckan. Luckan är på stitch centrumlinje och öppningen i rektangeln. Båda sidor av strukna tyget har nu kanter utåt.

• Låg strukna rektangeln på ditt arbetsyta med antingen uppåt. Centrera det Kleenex lådan på rektangeln. Vik varje kanten av rektangeln upp och över den övre kanten av rutan Kleenex. Tejpa centrumen för varje kant med maskeringstejp. Detta förhindrar rutan från att flytta. Varje hörn har en tyg triangel sticker ut.

• Pin genom lager av trianglar som nära hörnen på rutan som möjligt. Ta bort tejpen och glida rutan ur tyget. Sy längs varje fäst hörn. Klipp av trianglar 1/4 tum från raden sömmar. Du har nu en box-formade cover.

• Vik över 1/4 tum av de råa kanterna på omslaget och pressa med strykjärn. Vik över en annan 1/4 tum, press och pin. Sy fästade kanten för att avsluta fållen.

• Skär ett 6-tums wide av 19-tums lång remsa av tyg för soffan tillbaka och vapen.

• Vik remsan på hälften med rätt sidor tillsammans och på långsidorna. Fästa kanterna tillsammans. Sy längs både kortsidorna och långsidan med hjälp av en 1/4-tums sömsmån. Lämna en 3-tums öppning i mitten på långsidan.

• Vrid röret höger sida. Fyll röret med fyllning och hand sy öppningen stängd.

• Vrid det box med utsatta hörn sömmarna inuti. Sätt in rutan Kleenex i omslaget. Stå övertäckt rutan på din arbetsyta med ovansidan uppåt. Tillämpa en rad med varmt lim på en långsida. Centrera röret i soffan tillbaka på limmet med en jämn mängd röret sträcker sig från varje ände. Låt limmet svalna.

• Tillämpa en rad med varmt lim på båda kortsidorna. Vik ändarna på soffan tillbaka och placera dem i limmet. Detta är sidan armarna på soffan. Håll armarna ett par minuter tills limmet har svalnat.