mynewspapers.net

Hur man syr en Bolster-kudde

Hur man syr en Bolster-kudde


Sy en bolster-kudde presents är svårare än att sy en vanlig kudde. Fortfarande, om du följer instruktionerna noga, du kommer inte ha några problem. Här är instruktioner på hur man syr en bolster-kudde.

Instruktioner

• Göra två cirklar för ändarna. De kommer att gå på varje ände av bolster kudden, så tänk på hur tjock du vill ha kudden och klipp cirklar därmed. Om du använder bolster kudde skum, är det redan formen på kudden, så du kan placera den på slutet och rita en cirkel runt den. Rita sedan en annan cirkel ½ tum mindre än cirkeln du bara drog för sömnad linjen så att du kan få en tight passform.

• Mått och klipp ut tyget för längden på kudden. Det kan ju vara någon längd som du vill inom rimliga gränser. Omkretsen av runda sidorna dock avgör bredden. För att avgöra hur bred att skära tyget, kan du multiplicera diameter x pi. Diameter är lika med bredden på din cirkel, och pi är 3,14. Så om du mäta över centrum av cirkeln och tycker att det är 8 inches bred, skulle du multiplicera 8 x 3,14, vilket motsvarar 25.84 eller cirka 25 och 4/5 inches. Lägg till och extra tum till för överlappning. Återigen, om du använder bolster skum, kan du bara radbryta ditt tyg runt skum för att bestämma längd och bredd.

• Klipp ut tyget cirklar och rektangel med skarpa tyg sax. Rensa bort överflödigt tyg från arbetsytan och låg de kapade bitarna ut platt.

• Pin tyg rektanglar och cirklar tillsammans. Kom ihåg att göra det inifrån och ut. Rektangeln bör gå hela vägen runt din slut och träffa på andra sidan. Vik den rå kant som så småningom kommer att vara på utsidan i att tillhandahålla en ren kant och fästa den på plats. Om du vill kan du lägga till en welt sladd kudden medan du sätter den på plats. Welt skulle gå mellan två bitar av tyg med sladden inför i.

• Vrid försiktigt, till fasta kudde-höger ut och se till att sömmarna är rak och att du är nöjd med kudde höljet. Sedan slår den ut och in igen och sy två ändarna på plats med en symaskin. Detta kommer att lämna en öppning att infoga kudde form eller vadd.

• Sätt i kudde form eller vadd och sedan sy kudden stängas med liten jämnt fördelade stygn.