mynewspapers.net

Hur man syr dörren stannar

Hur man syr dörren stannar


Tidigare användes små statyer som dörrstoppar för att skapa en buffert mellan dörrhandtag och väggen. Ett tyg dörrstopp gör samma jobb utan risk för skador och kantstötta lacken. Dörrstoppets kan vara någon form eller färg, men tyget du använder bör vara robust. Canvas eller tung bomull är perfekt. Om du väljer en lättare vävt tyg, måste du tillbaka det med gränssnitt. Plocka ett mönstrat tyg för din enkel kvadrat dörrstopp och det bidrar också till att dekorera ditt rum.

Instruktioner

• Skapa ett mönster för dörrstoppets. Rita en fyrkant 15 av 15 cm (6 av 6 tum). Lägg till 1,25 cm (1/2 tum) på varje sida för sömsmån. Rita en rektangel 5 av 15 cm (2 av 6 tums) och lägga till en sömsmån på varje sida.

• Klipp ut mönstret bitar. Skär två kvadrater och fyra rektanglar från tyget.

• Stärka lättare vikt tyg med smältbara gränssnitt. Skär två kvadrater och fyra rektanglar från gränssnittet. Placera den självhäftande sidan av gränssnittet på fel sida av tyget. Säkring gränssnitt till tyget genom att trycka ner ordentligt med en ångstrykjärn och/eller fuktiga press trasa för 10 till 15 sekunder.

• Sy rektangulära remsorna ihop. Sy ihop kortsidorna heltäckande med rätt sidor. Du bör ha en stor ögla.

• Sy baksidan av panelen sidor. Matcha varje hörn av torget till en söm av slingan. Fästa slingan av remsor av torget, med rätt sidor sidor tillsammans. Sy ihop bitarna. Den resulterande artikeln ska se ut en grunt låda.

• Fäst panelen. PIN andra torget till fyra remsor, men lämna en 5 cm (2 tum) öppnas.

• Fyll och stäng dörrstopp. Använd en tratt för att fylla dörrstoppets med sand. Klämmer fast tyget tillsammans och hand sy med en slip stitch att försegla dörrstopp.