mynewspapers.net

Hur man Strand garn när stickning

Hur man Strand garn när stickning


Stranda är stickning teknik där en sticka kombinerar två eller flera trådar i ett projekt. Grundstötning kan vara effektivt om du vill lägga till bulk i projektet, eftersom fördubbling upp på garnet gör för en tjockare stickade plagg. Om du har ett mönster som kräver en skrymmande garn, till exempel, kan du använda två strängar av ett tunnare garn det fungerar. I en annan mening är stranda en användbar teknik för att lägga till färg och textur variationer i din stickning.

Instruktioner

• Välj dina Garner. Vissa Garner kommer att fungera bra tillsammans, medan andra inte kommer. Om du bara vill lägga till bulk i projektet, del två nystan av samma garnet tillsammans medan stickning. Om du vill lägga till färg eller konsistens variation i projektet, håll två olika härvor garn tillsammans på en gång. Du kan välja en färg och en brokig en, eller en standard garn med en nyhet en. För att se hur ser ut trådar ihop, hålla båda delarna tillsammans och vira dem runt fingret ett par gånger. Detta kommer att ge dig en idé av textur och färg de kommer att ge i projektet stickade.

• Kontrollera mätaren. Eftersom du stickning med två delar hålls samman, blir mätaren av; med andra ord blir antalet maskor du gör per tum annorlunda än det skulle vara för endast en del av garn. Göra en mätare färgruta genom att sticka upp en kvadrat med dina två strängar av garn och rekommenderade nålar i mönstret. Mät sedan hur många stygn per tum du har gjort och hur många rader per tum du har gjort. Jämför detta med mätaren i mönster; Om du har fler maskor per tum, måste du minska storleken på dina nålar. Om du har färre stygn per tum, behöver du större nålar. När du matchar mätaren av dina mönster kommer du vara redo att påbörja det. Om du inte använder ett mönster, göra en liten färgruta i ditt arbete att se hur du gillar stygn du tänker använda med dessa garn och nålar. Sedan justera dina nålar för att passa det utseende du vill för ditt projekt. Använd små nålar för tight, små stygn och större nålar för stora, lösa stygn.

• Ställ in ditt garn innan du stickar. När du stickar med två strängar av garnet hålls samman, kan det vara lätt för dem att få trassligt och knutna. För att undvika detta, dela upp din härvor garn i behållare så att du kan dra ut delarna från varje nystan individuellt utan knotting dem tillsammans. Det finns en mängd olika alternativ för detta. vissa tillverkare säljer garn keepers, som liknar plastbehållare med ett hål i locket. Sätt ditt garn inne, sedan dra en del av garnet genom hålet i locket. En annan metod är att skära ett hål i en plastbehållare för din egen, och sand ner kanterna tills de är mjuka. Du kan också använda en inverterad blomkruka; sätta ditt garn under grytan och dra strand genom hålet i botten av krukan.

• Sticka ditt projekt. Håll båda delarna tillsammans när du skulle normalt hålla en. Se till så du sticka eller sticka varje stygn som du sätta nålen genom båda strandar varje gång. Annars kan du sluta släppa stygn eller orsakar hål och gupp i ditt färdiga projekt.