mynewspapers.net

Hur man storlek för en matsal ljus

Hur man storlek för en matsal ljus


Att välja en matsal armatur är en viktig del av din mat arrangemang och kommer att ange tonen för stil och känsla i rummet. Det är därför fastställa lämpliga storleken på din framtida matsal ljus är viktigt. Om du köper en matsal ljus som är för stort, du kommer dvärg möblerna och matsalen kommer känna skrikig. Omvänt, om matsalen ljuset är för liten, det kanske inte avger tillräckligt med ljus och kommer också att titta oproportionerligt i förhållande till rummet. En matsal ljus bör balansera resten av matsal möbler och komplettera den övergripande stilen i rummet genom att upprepa en viss yta eller inredning. Om du storlek matsalen ljus korrekt, har du en matplats som välkomnar gäster i en måltid och uppmuntrar människor att dröja kvar vid matbordet.

Instruktioner

• Mät bredden på din matsalsbord. Subtrahera 12 inches från detta nummer och anteckna resultatet. Maximal bredd din matsal ljus ska vara; något bredare och du riskerar dwarfing matbordet. Till exempel, om din matbordet är 50 inches bred, bör än din matsal ljus inte är bredare än 40 inches.

• Mäta mellan matsalen väggar och centrum av ditt matsalsbord (eller, om du har en öppen planlösning, bara mäta mellan den inre väggen och gångvägen) att se till att det finns minst 48 inches utrymme att tillåta människor att passera utan att stöta huvudet på matsalen armatur.

• Mät takhöjden om du inte redan vet det och notera detta på ditt papper. Din matsal ljus bör hänga 30 – 34 inches ovanför matbordet för 8-fots tak, 33-37 inches ovanför 9-fots tak och 36 till 40 inches ovanför 10-fots tak.