mynewspapers.net

Hur man stoppar vigselringar från spinning

Hur man stoppar vigselringar från spinning


En ring som inte är jämnt balanserad i vikt kommer tips till ena eller den andra sidan. För exempel, om stenen i din ring väger mer än bandet, tenderar ringen att snurra runt fingret. Också, om du bär en ring som är större än den storlek du behöver, ständigt hittar stenen på fel sida av fingret. Det ser inte bra och det känns inte bra. Men inte bandet--finns det flera lösningar att överväga för att sluta dina ringar från spinning runt fingret.

Instruktioner

• Använd en plastring vakt för att göra din ring passar hårdare. En ring guard är ett litet rör i klar plast som har en skåra längs dess längd. Skjut in på bandet av din ring när du har lagt det att ge en snävare passform.

• Överväga att använda en flytande ringen vakt. Denna lösning är idealisk för ringar med tunna band. Applicera ett lager av flytande vakten på insidan av bandet och låt dem torka i minst 24 timmar. Bära ringen för att testa den. Om det fortfarande känns lös, använda en annan lager av flytande vakten. Omväxlande, sandskädda små prickar av flytande vakten runt insidan av bandet.

• Prova en metallring storlek skaderegleraren att göra bandet mindre. En ring storlek justering är en bit metall som du kan fästa på insidan av ringen med tång, effektivt att göra ringen mindre. Den finns i både guld och silver.

• Ha en professionell juvelerare ändra storlek på din ring om det är för stor. Observera dock att inte alla ringar kan storleksändras framgångsrikt. Till exempel, enligt Rings.com, ringar av titan och rostfritt stål är svåra att ändra storlek på och några ringar med stenar i bandet går inte att ändra storlek.