mynewspapers.net

Hur man stoppar stolar från repor trägolvSkyddar trägolv kan vara en utmaning när möblerna i ett rum flyttas ofta eller har en grov textur längs botten. Kök, matrum och vardagsrum har särskilt ofta minst ett par stolar som människor scoot eller dra längs golvet, lämnar djupa håljärn eller tunna repor. Några sätt finns för att stoppa stolar från repor trägolv; prova en eller alla av dem att hitta den metod som fungerar för dig.

Instruktioner

• Tur stolar på deras sida om de har träben så du kan se och nå bottnar i benen. Sand över botten av benen att släta ändar och ta bort ojämna kanter.

• Applicera möbler vax enligt förpackningen till botten av trä stolsbenen skapa en beläggning mellan stolen och golvet.

• Trimma självhäftande kuddar med sax så att de matchar botten av stolsbenen om det behövs, som om benen är torget avslutades och trampdynorna är runda. Dra av papperet stöd från kuddar en i taget och hålla dem längst ned i varje stol ben, att trycka fast.

• Välj en tunn område matta eller kasta matta att gå under möblerna och bevara golvet. En tunn matta, snarare än en tjock eller hög-högen matta, fortfarande gör att du kan flytta möbler utan svårighet.

• Skär bitar av filt eller matta resterna till storleken på bottnar i benen, och varm limma dem till bottnarna eller säkra dem med en permanent, allrengöringsmedel lim för trä eller metall. Endast göra detta om du inte misstycker att göra bestående förändringar till ordföranden.

• Sopa trägolv minst en gång i veckan, lyft möbler ur vägen när du arbetar, ta bort bitar av smuts eller grus som kan få mellan stolsbenen och golvet och orsaka repor.