mynewspapers.net

Hur man stoppar småbarn från att rulla ur sängen

Hur man stoppar småbarn från att rulla ur sängen


Övergången från spjälsäng till sängen kan vara svårt för föräldrar och barn lika. Föräldrar oroa sig för sina barns säkerhet och barnet har att anpassa sig till en helhet ny sova arrangemang. Under övergången, kan det uppstå hinder, inklusive ett barn som ofta faller eller rullar ur sängen. När i en krubba, kan rälsen innehåller även den vildaste sovande. I ett barn säng, men finns det inget att hålla ditt barn i sängen. Lyckligtvis finns det några enkla steg att ta för att se till att ditt barn har en god och säker natt.

Instruktioner

• Placera ditt barns säng i ett hörn. Med väggar på två av de fyra sidorna kommer att hålla ditt barn i hans eller hennes säng.

• Placera en skum pool nudel under påslakan på den yttre kanten barnets säng. Detta kommer att skapa en liten stötfångare som kommer att försiktigt rulla ditt barn tillbaka mot centrum av sängen.

• Installera clip-on sängen skenor för vildare sliprar. Dessa skenor kan köpas på någon baby butik och utvidga cirka 8 inches egenskap mini spjälsäng rails. De kan kopplas till de flesta småbarn sängar och kan tas bort när det inte längre behövs utan att skada sängen själv.