mynewspapers.net

Hur man stoppar skräppost & telefonsamtal

Hur man stoppar skräppost & telefonsamtal


Samtal från telefonförsäljare är till besvär och skräppost är inte bara irriterande, men slösaktig. Enligt Forest etik används mer än 100 miljoner träd att producera skräppost i USA. Ignorera ringande telefonen eller kasta kataloger i soptunnan arbete ett tag, men det slutar inte skräppost och samtal från att hända. Lyckligtvis, det finns lösningar för att permanent befria ditt hem av oönskade avbrott.

Instruktioner

• Registrera ditt telefonnummer med gör inte ringa folkbokföringen. Ring 888-382-1222 eller besök Registreringsenhetens webbplats på donotcall.gov. Genom att ange ditt namn och telefon nummer kommer du att placeras på en permanent lista att stoppa telefonförsäljare från ringer.

• Ring 888-567-8688 eller besök optoutprescreen.com för att stoppa de stora kreditbyråer från utskick godkända kreditkort och försäkringar erbjuder. Du kan välja bort dessa erbjudanden i fem år eller permanent. Begäran om att stoppa utskick i fem år kan lämnas in online eller via telefon. För att stoppa dessa erbjudanden på permanent basis, måste ett signerat meddelande om val--tillgänglig via hemsidan--skrivas ut, undertecknas och skickas.

• Registrera med direkt Marketing Association (DMA) på dmachoice.org att stoppa leveransen av skräppost. DMA delar skräppost i fyra kategorier - kredit erbjuder, kataloger, tidskriften erbjudanden och andra mail erbjuder. Du kan välja att stoppa mail från enskilda företag inom varje av dessa kategorier eller från en hel kategori.

• Leta efter telefonnummer på oönskade bitar av mail och kontakta företaget direkt så att din information bort från deras databas. Om inga telefonnummer finns, skriv till företaget direkt. Bifoga en kopia av adressetikett med bokstaven.