mynewspapers.net

Hur man stoppar hundar från repor och gräva matta

Hur man stoppar hundar från repor och gräva matta


Hundar kliar och gräva på mattor kan vara att uttrycka understrykning problem som separationsångest, tristess eller uppdämd frustration. Likaså, gräva innan fastställande är ett naturligt beteende som hundar beteende när de försöker göra en bädd av mattan. Ge din hund överflöd av öva och se om det kliar reduceras. Forskning din hundras. Din hund kan ha fötts för utomhus och behovet av flera timmar om dagen av motion att uppfylla dess ärftliga behov.

Instruktioner

• Håll din hunds matskål från heltäckningsmattor områden. Instinktivt, kommer att vissa raser försöka begrava sin mat som ett sätt att skydda den från andra djur. Mata din hund i ett område med hårt golv att se om de sluta gräva upp mattan.

• Placera en hund bädd eller filt i det område som din hund repor. Hundar gillar att göra Bon. Repor och gräva på deras matta kan vara deras sätt att skapa ett bo som de skulle i vilt.

• Spraya en ekologisk spray som naturlig Bitter usch! Inte tugga Spray för hundar, katter och hästar. När hundar får spraya på sina tassar och slicka, kan de vara mindre benägna att gräva på mattan.

• Ta reda på om din hund var bred till jaga. Hundar som terrier föds upp för att fånga offer det levande tunnelbanan. För att lindra denna naturliga lutning, placera deras hund leksaker på flera ställen på gården att gräva. Hunden kommer att få gräva ur sina system och kan sluta klia upp mattan.

• Skapa en säker plats för din hund i ett rum utan mattor. Hundar som uppleva separationsångest får uttrycka destruktiva beteenden. Lägga ner några av dina T-shirts med din lukt. Plats tugga leksaker runt området för att ge din hund någon aktivitet. När du kommer hem, undvika att uppmärksamma din hund för de första minuterna som skapar en lugnande atmosfär innan klappa den.