mynewspapers.net

Hur man stoppar hägrar från att ta fisk från dammen

Hur man stoppar hägrar från att ta fisk från dammen


Inte bara kan hägrar drastiskt minska befolkningen i fisk i din damm men de kan också införa sjukdom som kan döda de återstående fisken. Hägrar är skickliga på att välja fisk ur en damm. Om du har en mindre damm, som en guldfisk damm, gör det jobbet ännu lättare för dem. Du kommer att behöva vidta åtgärder för att hålla hägrar från att gå efter din fisk.

Instruktioner

• Plats delar av röret i dammen för dina fiskar att gömma sig i. Du kan också använda krukor vände på deras sidor eller som de kan använda för en tillflykt när de ser en heron närmar sig eller stående i dammen.

• Lägga till växter runt dammen som kommer överhäng vattnet. Detta ger inte bara skugga för fisken, det blockerar en heron vy från himlen. Dammen liljor också göra ett bra jobb för att blockera fisk från Visa.

• Installera nät över ytan av dammen att förhindra attacker från hägrar. Även om detta inte är en vacker lösning, kan du använda den som en tillfällig en efter en heron attack. Efter en heron vet det finns fisk i din damm, kommer det komma tillbaka. Dock med nettning installerat, det kommer inte att kunna plocka upp fisk och kommer att så småningom flytta till en annan plats för utfodring.

• Skapa en utfodring rutin med din fisk. Om du utfodring din fisk på morgonen, göra så varje morgon. Detta kommer att lära din fisk att komma till ytan endast på morgonen. Dock göra periodiska stannar vid din damm varje dag vid olika tidpunkter så att eventuella heron tittar på din damm inte vet när du kommer att vara runt. Hägrar som kommer att minska deras resor till din damm om det finns en chans att träffa en människa är rädd för människor.