mynewspapers.net

Hur man stoppar gräset från att växa så snabbt

Hur man stoppar gräset från att växa så snabbt


Om du är trött på att klippa din gräsmatta varje vecka, eller om du är orolig om miljöresurser använder din gräsmatta, undersöka saktande din gräs tillväxt. Snabbt växande gräs kommer att ta er tid och förbrukar vatten snabbt, så hitta ett sätt att vårda din gräsmatta som kommer att lämna det friska men växande i en långsammare takt.

Instruktioner

• Anläggningen långsamt växande gräs. Zoysia gräs är en långsam odlare, som är toleranta mot torka. Buffalo gräs är en annan växer långsamt, och som en native nordamerikanska gräs, den är härdig i USA.

• Minska din användning av gödselmedel. Gödselmedel uppmuntra snabb växternas tillväxt, och inte bara leder detta till mer slåtter, det kan också leda till växter som är alltför lång och spinkig. Med hjälp av en liten mängd gödselmedel eller långsam frisättning gödselmedel leder till gräs som växer mycket långsammare.

• Vatten din gräsmatta djupt, men se till att du inte gör det för ofta. I en vattning session, gräset behöver mellan 1 och 1 1/2 inches av vatten, men det räcker så här mycket vatten varje några dagar. Vatten tidigt på dagen för bästa resultat.

• Öka inställningen på gräsklipparen. Gräs som klipps lite längre växer långsammare. Avskärma endast en liten mängd gräs när du klippa kommer att orsaka mindre trauma till växten och det inte kommer att försöka reparera skadan så snabbt.

• Använda kemiska hämmare noggrant. Järnaffärer och växthus säljer kemiska hämmare att bromsa tillväxten av gräs, men överdriven användning kan leda till en förlust av färg och döden av anläggningen. Var försiktig när du använder hämmare, och tillämpa dem sparsamt.