mynewspapers.net

Hur man stoppar gräs växer i torv

Hur man stoppar gräs växer i torv


Torv är ett användbart landskapsplanering verktyg för ändring av smutsa, skapa planteringsjord mix eller kompostmaterial. Torv är en effektiv ersättning för marken att om du lämnar bales långsiktigt, kan de samla in gräs frön. Dessa gräs frön kan gro i torv och binda det med sina rötter. För att förhindra detta, måste du vidta åtgärder för att stoppa gräset från att växa i torv.

Instruktioner

• Dela upp torv mossa med trädgård att odla gräs. Torv är en lös ändringsförslag som mycket lätt kan brytas upp. Bryta upp torv mossa kommer att rycka upp gräs groddar.

• Täcker gräset med tidningen. Ekologisk trädgårdsmästare använda regelbundet tidningen som en kompost för att döda gräset. Tidningen kommer att blockera solljuset och kväva gräs i torv.

• Blöt torv med vatten. Täcka torv med klar plast. Bort plasthöljet kommer att värma upp vattnet inuti torv i en växthuseffekt och grädda gräset växer i ändringsförslaget. Denna process kallas Solarisera. Solarisera är ett bra sätt att döda vilande gräs frön i din torv också.