mynewspapers.net

Hur man stoppar fågel frö från att falla till marken Under Feeder

Hur man stoppar fågel frö från att falla till marken Under Feeder


Spilld fågel frö är en gräsmatta-underhåll mardröm. Det kan vara estetiskt tråkigt, orsaka tillväxt av ogräs och locka ovälkomna critters som gänget, ekorrar och rådjur. I tillräckligt stora mängder, kan frön också hämma tillväxten av gräs och orsaka bruna fläckar på din gräsmatta. Även om en gräsmatta eller shop vakuum kan hjälpa plocka upp fallna utsäde, är det bästa sättet att spara tid, ansträngning och elektricitet genom att förhindra att fröet faller i första hand.

Instruktioner

• Välj en fågelmatare som har en hög mur för att fånga frön; fåglar är stökigt ätare och matare kommer gungning som olika fåglar äter. Att välja en matare med en fälg håller utsäde från faller ut.

• Placera mataren i en ekorre-proof bur eller en fågelholk med en stabil botten; Detta kommer att förhindra däggdjur från hängde på mataren och knackar ut mat och fånga frön som faller under normal användning.

• Placera fågeln utfodring station på en tabell eller nivå yta i stället för att hänga upp; Detta förhindrar feeder från svängig och släppa lös utsäde.

• Använd fågel talg. Talg kakor är tät och mindre benägna att orsaka en röra än lös frön. Frysa din talg innan användning för att hjälpa kakan hålla sin form.