mynewspapers.net

Hur man stickar med Polar Fleece

Hur man stickar med Polar Fleece


Om du vill sticka något extra mysiga vinter, överväga stickning med polar fleece istället för traditionella garn. Polar fleece faktiskt kommer i garn form, men du kan också göra din egen polar fleece garn att sticka med. Köpa polar fleece på din lokala tygaffär och förvandla det till en fräsch ny stickning material. Polar fleece garn är skrymmande, så det kräver ett enkelt mönster och stora nålar. Du behöver en grundläggande förståelse för stickning för att lära sig sticka med polar fleece.

Instruktioner

• Klipp ut remsor från din polar fleecetyg. Varje remsa ska vara ca 1/2 tum breda. längd kommer att fastställas av längden på tyget du började med.

• Vik ändarna av två remsor över av två inches och göra ett snitt i fållan. Undvika skärning ända till kanten. Dra remsan B genom hålet i remsan A; sedan dra den motsatta änden av remsan B genom sitt eget slit och dra åt försiktigt. Nu har du gått med två remsor; gör detta med de resterande remsorna av polar fleece för att göra garn.

• Kasta på önskat antal maskor. Behöver du stora stickor, ca storlek oss 15 eller högre. För en halsduk kan du kasta på någonstans från 10 till 20 stygn; för en sjal eller filt kommer du behöva lägga till fler stygn, men kom ihåg att du behöver mycket stora nålar att göra något för bred.

• Sticka fram och tillbaka på varje rad att göra en rätstickning sy mönster. Skrymmande av polar fleece innebär att du inte kommer att kunna se klart stitch definitioner om du försöker använda en komplicerade korsstygn mönster, så för lätthet och snabbhet rätstickning är bäst när du stickar med polar fleece.

• Bind upp ditt arbete. Lägga till polar fleece Frans i ändarna av din pjäs om du vill ge det ett snyggare utseende. För att göra detta, skär remsor av fleece som är 1/2 tum bred och sex inches lång. Vik dem på mitten och pressa luckan genom kanten av din stickad bit, sedan dra ändarna genom öglan för vikta att göra en Frans. Upprepa detta längs kanten av din pjäs.